Met Checkjelinkje® ga je veiliger online.

Nieuws

Blijf op de hoogte over alles wat er nieuw is bij Checkjelinkje.

Blijf op de hoogte

Transparantie

Hier vind je alles over Checkjelinkje, het bedrijf en ons beleid.

Lees meer

Wij zijn Checkjelinkje®

En wij helpen honderdduizenden internetgebruikers veiliger online gaan.

Checkjelinkje is een gratis tool die je helpt om de veiligheid van links te controleren. We scannen links op malware, phishing en andere online bedreigingen, zodat je met een gerust hart op internet kunt surfen. Honderdduizenden internetgebruikers gebruiken Checkjelinkje al om veiliger online te gaan.

Het gaat ons om jouw veiligheid

Veel mensen vinden cyberveiligheid maar moeilijk en complex. Want wat kun je precies doen en is dat niet allemaal erg omslachtig? Ze nemen pas maatregelen als ze zijn gehackt of slachtoffer zijn geworden van phishing.

Daarom maken wij het graag makkelijk. Voor consumenten én voor bedrijven die net als wij het voortouw willen nemen als het op veiligheid aankomt.


Een waarschuwingsscherm in Checkjelinkje.

Via Checkjelinkje kun je controleren waar een link naartoe gaat, en of die bestemming veilig is.

We vinden jouw privacy belangrijk

Hoe zit het met privacy? Heel simpel. We slaan alleen gegevens op die we nodig hebben om de tool te laten werken. Gegevens die ook maar op de een of andere manier gevoelig kunnen zijn, verwijderen we automatisch binnen 2 weken van onze server.

Ook al is het gebruik van onze dienst gratis, als gebruiker ben je hier nooit het product. We kunnen deze dienst kosteloos aanbieden doordat we voor bedrijven zakelijke oplossingen tegen cybercriminaliteit bieden.

Juist omdat we zelf voorop willen blijven lopen met online veiligheid en privacy, nemen we jouw privacy bijzonder serieus.

Neem contact met ons op.

Als je wilt weten of een link of website veilig is, dan kun je onze linkchecker gebruiken, informatie inwinnen via internet of contact opnemen met een vriend, bekende of familielid. We kunnen je helaas niet persoonlijk helpen met het controleren van linkjes.

Als je feedback hebt, een vraag hebt over onze diensten, je privacy of de veiligheid ervan, dan kun je contact met ons opnemen via e-mail. We reageren dan zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Ontdek alles over Checkjelinkje in ons transparantiecentrum.

Bij Checkjelinkje spannen we ons elke dag in voor meer vertrouwen op het internet. En dat begint natuurlijk bij onszelf. Daarom zijn we transparant over wie we zijn, hoe we geld verdienen en hoe we met je gegevens omgaan.

Kom meer te weten