Bescherm jezelf tegen online oplichting met Checkjelinkje¬ģ

Appjelinkje

Appjelinkje

Ontvang je een linkje via WhatsApp die je niet vertrouwt? Stuur hem door aan Appjelinkje! Dan laten wij je binnen een paar seconden weten of hij veilig is.

In het kort

  • Je kunt nu linkjes checken via WhatsApp
  • Stuur een berichtje met daarin een link door naar Appjelinkje
  • We laten je binnen een paar seconden weten of het ok√© is
App je linkje

Of voeg ons telefoonnummer toe aan je contacten: 088-7546800

Appjelinkje, van Checkjelinkje

Cybercriminaliteit groeit al jaren explosief. Onder andere via WhatsApp worden veel mensen slachtoffer. Wij willen mensen helpen om zich hier op een makkelijke manier tegen te beschermen. Daarom hebben we Appjelinkje ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen, is je linkje door te sturen via Whatsapp naar Appjelinkje en binnen enkele seconden laten we je weten of de link veilig en betrouwbaar is. Hoe het dan met de privacy zit? Uiteraard worden alleen de gegevens opgeslagen die nodig zijn om de tool te laten werken. De gegevens die ook maar een klein beetje gevoelig kunnen zijn, worden automatisch van onze server verwijderd binnen 2 weken. Leuker kunnen we het checken van je links niet maken, wel makkelijker!

Of voeg ons telefoonnummer toe aan je contacten: 088-7546800

Jouw privacy vinden we heel belangrijk. Om Appjelinkje aan te bieden werken we samen met een aantal partners, je leest daar alles over in ons privacybeleid.