Met Checkjelinkje® ga je veiliger online.

Appjelinkje

Appjelinkje

Ontvang je een linkje via WhatsApp die je niet vertrouwt? Stuur hem door aan Appjelinkje! Dan laten wij je binnen een paar seconden weten of hij veilig is.

Je vindt de features van Appjelinkje vanaf nu in de Checkjelinkje app

Appjelinkje heeft plaatsgemaakt voor de Checkjelinkje-app. Via de app is het nog eenvoudiger om linkjes te checken, en je krijgt er tal van extra features bij, zoals de veilige QR-code scanner.

Ontdek de app

In het kort

  • check_circle Je kunt nu linkjes checken via WhatsApp
  • check_circle Stuur een berichtje met daarin een link door naar Appjelinkje
  • check_circle We laten je binnen een paar seconden weten of het oké is

Appjelinkje, van Checkjelinkje

Cybercriminaliteit groeit al jaren explosief. Onder andere via WhatsApp worden veel mensen slachtoffer. Wij willen mensen helpen om zich hier op een makkelijke manier tegen te beschermen. Daarom hebben we Appjelinkje ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen, is je linkje door te sturen via Whatsapp naar Appjelinkje en binnen enkele seconden laten we je weten of de link veilig en betrouwbaar is. Hoe het dan met de privacy zit? Uiteraard worden alleen de gegevens opgeslagen die nodig zijn om de tool te laten werken. De gegevens die ook maar een klein beetje gevoelig kunnen zijn, worden automatisch van onze server verwijderd binnen 2 weken. Leuker kunnen we het checken van je links niet maken, wel makkelijker!

Jouw privacy vinden we heel belangrijk. Om Appjelinkje aan te bieden werken we samen met een aantal partners, je leest daar alles over in ons privacybeleid.