Met Checkjelinkje® ga je veiliger online.

feed

Nieuws

Check wat er nieuw is. We verbeteren onze diensten continu.

Meer lezen
work

Zakelijke oplossingen

Bekijk hoe we jouw organisatie weerbaar maken tegen cyberaanvallen.

Meer lezen

Wij zijn Checkjelinkje®

En wij helpen honderdduizenden internetgebruikers veiliger online gaan.

Checkjelinkje is een gratis tool die je helpt om de veiligheid van links te controleren. We scannen links op malware, phishing en andere online bedreigingen, zodat je met een gerust hart op internet kunt surfen. Honderdduizenden internetgebruikers gebruiken Checkjelinkje al om veiliger online te gaan.

Het gaat ons om jouw veiligheid

Veel mensen vinden cyberveiligheid maar moeilijk en complex. Want wat kun je precies doen en is dat niet allemaal erg omslachtig? Ze nemen pas maatregelen als ze zijn gehackt of slachtoffer zijn geworden van phishing.

Daarom maken wij het graag makkelijk. Voor consumenten én voor bedrijven die net als wij het voortouw willen nemen als het op veiligheid aankomt.


Een waarschuwingsscherm in Checkjelinkje.

Via Checkjelinkje kun je controleren waar een link naartoe gaat, en of die bestemming veilig is.

We vinden jouw privacy belangrijk

Hoe zit het met privacy? Heel simpel. We slaan alleen gegevens op die we nodig hebben om de tool te laten werken. Gegevens die ook maar op de een of andere manier gevoelig kunnen zijn, verwijderen we automatisch binnen 2 weken van onze server.

Ook al is het gebruik van onze dienst gratis, als gebruiker ben je hier nooit het product. We kunnen deze dienst kosteloos aanbieden doordat we voor bedrijven zakelijke oplossingen tegen cybercriminaliteit bieden.

Juist omdat we zelf voorop willen blijven lopen met online veiligheid en privacy, nemen we jouw privacy bijzonder serieus.

Contact met Checkjelinkje

We kunnen je helaas niet 1-op-1 helpen met links die je hebt ontvangen. Daarvoor kun je onze linkchecker gebruiken

Heb je andere vragen? Je kunt ons bereiken via support@checkjelinkje.nl.