Bescherm jezelf tegen online oplichting met Checkjelinkje®

Over Checkjelinkje®

Dagelijks worden er meer cybermisdrijven gepleegd dan woninginbraken en per week vinden er 294 cyberaanvallen op Nederlandse bedrijven plaats. De schade loopt op tot honderden miljoenen euro’s. Iedereen kan slachtoffer worden van phishing, identiteitsfraude, hacking of malware. Wij helpen jou om jezelf hiertegen te beschermen. Checkjelinkje is een autoriteit op het gebied van online veiligheid en door onze online tools te gebruiken, creëer je een veiliger internet voor jezelf en jouw omgeving. Samen maken we een einde aan online oplichting.

Het gaat ons om jouw veiligheid

Veel mensen vinden cyberveiligheid maar moeilijk en complex. Want wat kun je precies doen en is dat niet allemaal erg omslachtig? Ze nemen pas maatregelen als ze zijn gehackt of slachtoffer zijn geworden van phishing.

Daarom maken wij het graag makkelijk. Voor consumenten én voor bedrijven die net als wij het voortouw willen nemen als het op veiligheid aankomt.

We vinden jouw privacy belangrijk

Hoe zit het met privacy? Heel simpel. We slaan alleen gegevens op die we nodig hebben om de tool te laten werken. Gegevens die ook maar op de een of andere manier gevoelig kunnen zijn, verwijderen we automatisch binnen 2 weken van onze server.

Ook al is het gebruik van onze dienst gratis, als gebruiker ben je hier nooit het product. We kunnen deze dienst kosteloos aanbieden doordat we voor bedrijven zakelijke oplossingen tegen cybercriminaliteit bieden.

Juist omdat we zelf voorop willen blijven lopen met online veiligheid en privacy, nemen we jouw privacy bijzonder serieus.

Contact met Checkjelinkje

We kunnen je helaas niet 1-op-1 helpen met links die je hebt ontvangen. Daarvoor kun je onze linkchecker gebruiken

Wil je contact met ons opnemen over iets anders? Dan kun je ons bereiken via e-mail. Ons e-mailadres is [email protected].