Geavanceerde beveiliging, toegankelijk voor iedereen

Checkjelinkje helpt al honderdduizenden bezoekers om veiliger online te gaan. Zij weten de linkchecker regelmatig te vinden om de veiligheid van de bestemming te controleren. Maar de missie van Checkjelinkje is ambitieus: een einde maken aan online oplichting.

Daarvoor is meer nodig dan alleen het herkennen van phishing. Ook de beveiliging van online accounts speelt een grote rol. Toch blijkt dat maar weinig mensen tweefactorauthenticatie instellen.

De instelhulp biedt daarom een praktische oplossing bij het instellen van 2FA. Ook voor gebruikers die weinig ervaring hebben met IT kunnen het zo in een paar minuten instellen.

Stap voor stap loodst de tool gebruikers door het proces. Als ze bijvoorbeeld nog geen authenticator-app hadden geïnstalleerd, krijgen ze hulp bij het installeren daarvan.

 

Alle bekende websites

Checkjelinkje heeft van alle bekende websites informatie en instructies verzameld over tweefactorauthenticatie. Zo krijgen gebruikers eenvoudig hulp bij het instellen van 2FA op meer dan 150 websites en apps. Websites of apps die nog ontbreken zullen de komende periode worden toegevoegd.

 

Vanaf vandaag te gebruiken

De instelhulp is vanaf vandaag te gebruiken op checkjelinkje.nl.