Unieke kijk op phishing

Duizenden mensen maken dagelijks gebruik van de tools van Checkjelinkje om zich te weren tegen phishing. Met hun gebruik dragen zij tegelijkertijd bij aan de missie van Checkjelinkje: een einde maken aan online oplichting. Dit in combinatie met eigen onderzoek zorgt ervoor dat Checkjelinkje een unieke kijk heeft op (nieuwe) phishingcampagnes en trends.

Deze inzichten worden continu in Aware verwerkt, zodat gebruikers van Aware altijd op de hoogte blijven van de laatste tactieken van phishers.

Doorlopende online training

Eén keer een training volgen is tegenwoordig niet meer voldoende om je tegen phishing te kunnen weren. Phishers bedenken telkens nieuwe trucjes en maken het zo nog moeilijker om het kaf van koren te scheiden.

Daarom volgen medewerkers in Aware elk halfjaar of elk kwartaal opnieuw een training. Telkens met de laatste tips en tricks. Zo blijft het bewustzijn over de risico’s van phishing top-of-mind en beschikken medewerkers over de laatste informatie.

Ruben Gommers, oprichter van Checkjelinkje, zegt daarover: “We zien toch vaak dat mensen de zwakste schakel zijn als het gaat om cyberbeveiliging. Maar een voordeel is ook dat je mensen iets kunt leren. Door onze unieke inzichten in een doorlopende training te verwerken maken we medewerkers weerbaar tegen phishing.

Flexibiliteit

Elk bedrijf kan gebruikmaken van Aware, of ze nu één of duizend medewerkers in dienst hebben. Ook kan het aantal licenties op ieder moment worden aangepast.

Meer informatie over Aware is te vinden op de website van Checkjelinkje.