Ruben Gommers, oprichter van Checkjelinkje, is blij met de uitbreiding van het team: “Anouk is al een tijdje betrokken bij een aantal van mijn bedrijven, waar we altijd heel prettig hebben samengewerkt. Ik kijk er enorm naar uit om samen invulling te geven aan de groeiplannen van Checkjelinkje. En ik heb er alle vertrouwen in dat Anouk de juiste persoon is om dat mee te doen.” Anouk en Ruben werkten onder meer samen bij softwareontwikkelaar Freave, waar Ruben eveneens oprichter van is. Hier is zij verantwoordelijk voor de marketing en content. Naast haar nieuwe functie bij Checkjelinkje, blijft ze ook actief bij Freave.

Checkjelinkje werkt momenteel aan het (door)ontwikkelen van de verschillende functionaliteiten die consumenten helpen om zichzelf online te beschermen tegen oplichting. Dagelijks maken duizenden consumenten gebruik van deze tools. Door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die hun klanten willen beschermen tegen cybercriminaliteit kan Checkjelinkje de tools gratis blijven aanbieden aan consumenten. Ruben en Anouk gaan samen invulling geven aan de strategie van Checkjelinkje voor de komende jaren.

Vanuit mijn samenwerking met Ruben deed ik al vaker werkzaamheden voor Checkjelinkje,” vertelt Anouk. “Het is een project waar ik graag meer aan wilde bijdragen, want de potentie is enorm. Ik ben dan ook blij met deze kans en kijk er naar uit om aan de slag te gaan en samen met Ruben aan de toekomst van ons mooie bedrijf te werken.

“Anouk is al een tijdje betrokken bij een aantal van mijn bedrijven, waar we altijd heel prettig hebben samengewerkt. Ik kijk er enorm naar uit om samen invulling te geven aan de groeiplannen van Checkjelinkje. En ik heb er alle vertrouwen in dat Anouk de juiste persoon is om dat mee te doen.” — Ruben Gommers, oprichter van Checkjelinkje
“Het is een project waar ik graag meer aan wilde bijdragen, want de potentie is enorm. Ik ben dan ook blij met deze kans en kijk er naar uit om aan de slag te gaan en samen met Ruben aan de toekomst van ons mooie bedrijf te werken.” — Anouk Arendsen, directeur marketing van Checkjelinkje