Checkjelinkje heeft zich het afgelopen jaar verder ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van online oplichting. Naast gratis diensten voor consumenten, zoals de linkchecker, “Appjelinkje” en recent “GeldTerug”, heeft het bedrijf ook zakelijke diensten geïntroduceerd, zoals Aware, een security awareness training. Anouk hield zich bezig met de marketing en communicatie voor die diensten, en wist daarbij een goede balans te vinden tussen het brengen van een serieuze boodschap zonder de unieke "tone-of-voice" van Checkjelinkje te verliezen.

Anouk: “Ik ben enorm dankbaar voor wat Checkjelinkje mij heeft gebracht. Checkjelinkje is de afgelopen jaren uitgegroeid van een eenvoudige linkchecker tot een autoriteit op het gebied van online oplichting. Ik ben blij en trots dat ik daaraan heb kunnen bijdragen. Nu is het voor mij tijd om me te richten op een nieuwe uitdaging. Ik wens mijn collega's het beste en weet zeker dat ze zich zullen blijven inzetten voor de missie van Checkjelinkje; een einde maken aan online oplichting.

Het vertrek van Anouk betekent dat Ruben Gommers haar taken bij Checkjelinkje overneemt. Ruben heeft Checkjelinkje in 2018 opgericht en was ook het afgelopen jaar betrokken bij verschillende projecten en ontwikkelingen. Met een aangescherpte visie en strategie slaat het bedrijf daarmee een nieuwe richting in, waarbij het doel helder blijft: een einde maken aan online oplichting.

Ruben: “Ik heb enorm veel zin om uitvoering te blijven geven aan de ambitieuze plannen van Checkjelinkje. Het merk en de diensten die nu staan hebben zich inmiddels bewezen, en ik wil Anouk enorm bedanken voor haar bijdragen daaraan. We hebben het afgelopen jaar intensief samengewerkt en veel geleerd. Ik wens haar het allerbeste bij haar plannen in de toekomst.

Het vertrek van Anouk heeft geen invloed op de dienstverlening voor klanten. Alle lopende trajecten worden overgenomen, en het bedrijf verwacht daarmee een minimale impact voor klanten, gebruikers en relaties.

Checkjelinkje wil Anouk nogmaals hartelijk bedanken voor haar bijdragen en wenst haar veel succes en geluk in haar nieuwe uitdaging.